zondag 11 september 2016

3,2,1.... Start!Hallo iedereen,

Een nieuw schooljaar, een nieuwe klas, een nieuwe leerkracht,... Veel nieuwe gezichten, nieuwe indrukken maar de kleuters van de egelklas hebben deze week laten zien dat ze dat zonder problemen kunnen doorstaan. Meer nog: ze hadden er veel plezier in! Kijk maar!


Eerst even de nieuwe lichting voorstellen:

VINCE
LEWIS

STAN


LENN


SIENNA
Omdat het zo'n goed weer was konden we de zandbak al eens uittesten.
De dag daarop kregen we een voorstelling van TIK-TAK te zien. Samen met de kleuters van Juf Jolien genoten we van het gebeuren.


Dan begonnen we al aan de volgende week, we maakten de egeltjes voor aan onze klasdeur. Eerst de stekels met onze handen schilderen.We deden ook nog andere dingen natuurlijk! Zoals in de kring vertellen met Jules.
En natuurlijk spelen in alle hoeken!

We schilderden ook nog een schooltas.


De dag daarna kleurden we allemaal spullen die we in de schooltas konden steken.Die werden uitgeknipt en netjes op de schooltas gekleefd.


Omdat het zo'n goed weer was konden we ook nog even op de wei ravotten.En we gingen ook nog sporten met meester Christophe, dan moesten we even wachten in de refter.En in de namiddag trokken we er op uit voor nog een wandeling door de polder. Op zoek naar koeien...


Zo dat was een korte samenvatting van onze sterke start! Tot morgen en nog een dikke knuffel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten