zaterdag 15 februari 2014

Houden van....

Hey iedereen, weer wat nieuws, of moet ik zeggen liefs uit de klas. We vlogen er meteen in en luisterden naar het verhaal van Kikker. Die was in een ietwat vreemde stemming...Kikker voelt zich vreemd. Soms heeft hij het warm en dan weer koud. En zijn hartje klopt van boem-boem, boem-boem.Varkentje denkt dat hij kou heeft gevat. Maar Haas weet wat er met Kikker aan de hand is.'Je bent verliefd,' zegt hij.

Tijd om aan het echte werk te beginnen. We stempelden hartjes met een toiletrolletje


Daarna luisterden en keken we naar het poppenkast van het Axenverhaal van de leeuw.
Best wel spannend...

Op dinsdag luisterden we naar het verhaal van Hazeltje en grote Haas, die moesten raden hoeveel ze van elkaar hielden...'Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen. Raad eens hoeveel ik van je hou?'

Hazeltje en Grote Haas willen elkaar graag laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Telkens als Hazeltje iets bedacht heeft, doet Grote Haas daar nog een schepje bovenop.

We maakten ook het tweede deeltje van ons valentijncadeau: we prikten het hartje!Op woensdag sportten we met juf Karolien en gingen we ook naar de film Stip en Vlek!Op donderdag kregen we veel bezoek: Juf Anke kwam ons helpen en ook meester Maarten en Juf Dorien kwamen eens kijken. Meester Maarten komt ons iedere donderdagvoormiddag even helpen.

Juf Anke hielp ons de harten van klein naar groot te rangschikken, niet zo makkelijk hoor!Op vrijdag maakten we onze cadeautjes af met dikke zoenen! En we oefenden ons liedje "Vrolijke vrienden" nog eens in. Ook dachten we al even aan volgende week. Dan gaan we het hebben over carnaval! Hier alvast een voorsmaakje....


Mocht je nog iets hebben om carnaval te vieren mag je dat zeker meebrengen! 

Tot volgende week! 

Alaaf!Geen opmerkingen:

Een reactie posten